MY PROJECT - RAOUL OPSTAELE

 
RaoulOpstaele_myproject

Raoul Opstaele heeft een fijne kijk op “interieur”, en dit in de breedste zin van het woord: zowel het interieur van uw woning als dat van uw tuin. Een van zijn sterkste troeven is het perfect in harmonie brengen van binnen en buiten. Het interieur loopt door in de tuin, beiden zijn met elkaar verbonden. Dat heeft hij zeer goed begrepen. Zijn talenten heeft hij volledig ontplooid in zijn opleiding tot tuinarchitect en interieurarchitect. Ook in de praktijk kreeg hij opleidingen bij verschillende gerenommeerde architectenbureau’s zoals CO Studio en Plan 8. Met deze sterke bagage richtte hij meer dan 7 jaar geleden zijn eigen bedrijf op “My Project”. Dit is stilaan geëvolueerd naar een zeer creatief en professioneel ontwerpbureau.

 

Elk project wordt met de grootste zorg op punt gezet tot een pareltje van een ontwerp. De uitvoering hiervan wordt nauwgezet uitgevoerd door professionele aannemers met liefde voor hun vak. Degelijke materialen en zeer hoogwaardige afwerking behoren dan ook tot de bijzondere expertise van dit bureau.

Raoul Opstaele staat er op om elk nieuw project zelf te begeleiden van idee tot finale afwerking. Hij ademt interieur, en dat voel je als je zijn realisaties bekijkt.

Twijfel zeker niet om contact op te nemen voor uw project een samen te bekijken !